duminică, 12 august 2012

alo, procuratura, gândesc! e legal?

curtea constituţională a produs nişte documente contradictorii, e posibil ca erata să fie un fals precum zic unii dintre judecători, e greu de prevăzut cum se va termina scandalul acesta şi cum se va lua o decizie în privinţa referendumului.
trebuie să fii f disperat să crezi că poţi pune pur şi simplu un capac pe oala în care fierb 7,4 milioane de români.

n-ar putea să ceară cineva, preşedintele suspendat, ccr, parlamentul, comisia europeană, un nou referendum cu întrebarea sunteţi de acord cu revenirea în funcţie a preşedintelui traian băsescu?
referendumul să aibă cvorum de participare 50% plus 1.

5 comentarii:

  1. E o idee bună.
    Să nu ne mai dăm de ceasul morţii, dragă GG! Marinarul se va întoarce la Cotroceni. Nu mai repede însă de vreo 45 de zile. Dar, după ce va ajunge acolo, va fi iadul. Pentru prima oară în România vor fi un milion de români în stradă şi-l vor spulbera. Vai de capul lui! Şi al ţuţerilor lui. Fac colecţie de o săptămână de ...simetrii narative Ceauşescu - Băsescu! Lovitură de stat dec. 89 - lovitură de stat 2012; o adunătură de disperaţi la TVR în 20 dec. 1989 - o adunătură de disperaţi la TVR în seara de 29 iulie 2012 (e adevărat că în 89 Dincă, Manea Mănescu, Bobu etc. erau la patru ace, iar în iulie 2012 Traian Ungureanu, Blaga şi Monica Macovei păreau ieşiţi din ghena de gunoi; minciuna şi hoţia erau pe faţă în 1989 - în august 2012 ele sunt la ele acasă, nimeni nu mai ţine să salveze aparenţele etc. Mai sunt, mai sunt...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu n-aş fi aşa fatalist. să mai vedem

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, domnule Augustin, în scenariul dumneavoastră mai lipseşte să-l vedem încă o dată la Tvr pe Iliescu în plovăr, în rol de salvator.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ştiu de ce trebuie să punem în loc pe Iliescu. Nu se ia totul pe paşi? Pasul unu contează: trimiterea marinarului la popor, unde visa el cândva; dacă s-a răsucit, cu atât mai mult. Pe urmă, mai vedem. E prea cald pentru pulovăr, iar pentru octogenari e prea târziu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Perfect de acord cu intrebarea referendumului propus de George. Dar de ce sa nu facem, inaintea lui, un altul care sa raspunda la: Sunteti de acord cu revenirea la pedeapsa cu moartea? Ordinea lor cronologica mi se pare absolut viabila si necesara!

    RăspundețiȘtergere