sâmbătă, 25 august 2012

uteciştii de ieri, securiştii de mâine. şi de azi

mă tot întrebam nu demult de ce liderii de azi ai lumii occidentale o vor afară pe iulia timoşenko şi înăuntru pe adrian năstase. care sunt meandrele luptei cu corupţia.
acum nu mă mai întreb şi nici nu mai aştept nimic bun de la politicienii occidentali.
pt romania, în niciun caz.

romania nu are nimic de făcut în plus decât să-şi vadă de treabă. românii nu au nimic de făcut decât să voteze şi la parlamentare cum au votat la referendum, ba chiar cu un plus de determinare justificat.

liderii partidelor care formează guvernul n-au fost la înălţimea care trebuia în lupta cu securiştii de ieri şi de azi, dar alţii mai buni nu avem deocamdată şi nu e cazul să ne apucăm să căutam chiar acum

5 comentarii:

  1. Pai daca PSD-ul s-ar apuca sa lupte impotriva securistilor, ar insemna sa-si activeze ura de sine.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca psd lupta contra securistilor, dar vad clar cum securistii de azi si fii securistilor de ieri s/au incolonat sa/si apere liderul

    RăspundețiȘtergere
  3. dan voiculescu, sorin rosca stanescu, bogdan chireac etc etc

    RăspundețiȘtergere
  4. niciunul dintre acestia nu au santajat pe cineva din ccr sa voteze cum au vrut ei.

    acum sa vedem ce au facut ceilalti

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceilalti? Pai ceilalti sunt securistii cei "buni", cei cu care un partid european suprastatal, PPE, vrea sa transforme din nou Estul Uniunii intr-o colonie penitenciara, cu botnita la gura, cu tot "tacamul", cu toate ingredientele totalitarismului reinviat sub auspiciile fricii si fatalismului,.Unde principiile democratice clamate indelung ani de zile sunt moneda calpa. Este modul de a-si asigura "linistea" marginilor Imperiului in valtoarea evenimentelor pe care decidentii politici ai Europei nu se pricepsa sa le rezolve. Este Zidul de dupa Zid!!!

    RăspundețiȘtergere