toată agitaţia cu plagiatul lui ponta trebuie tradusă în limba electorală, este singurul plagiat din câte or fi existând, niciunul dintre ele dovedit, care interesează până la isterie pe câţiva oameni din ţara asta. întâmplător, he, he!, toţi interesaţii respiră aer de cotroceni.
dacă interesul ar fi faţă de degradarea reală a învăţământului şi uşurinţa cu care se obţin diplome de orice fel, după ce treci de bacalaureat, bineînţeles, (vezi igaş, vezi boghicevici), societatea civilă ar cere cecetarea diplomelor întregii clase politice, ca primă urgenţă, şi apoi ale tuturor posesorilor lor.
nu. ne interesează doar ponta. demisia lui.
demisia lui, şi mai ce?, întreb şi eu, ca un naiv.
demisia lui şi nimic, înţeleg. asta am auzit, ieri, la convenţia pdl. normal, ar fi trebuit cerută demisia urmată de ceva. de instalarea unui guvern pdl, de exemplu. nu cred că le trece prin cap una ca asta celor din pdl, oricum nu lui băsescu. demisia guvernului ponta, urmată de alegeri parlamentare imediate, alt exemplu. ar fi avut sens.
aaa, nu. pt că în limba electorală a cere demisia cuiva nu înseamnă exact ce auzi. înseamnă doar că zici ceva nasol de ăla şi bine de tine, în vederea alegerilor de mai încolo, nu de acum, când sperăm să ne mai crească procentele.
faptul că maşinăria propagandistică a lui băsescu a împrăştiat în lume ipostaza nedovedită de plagiator a lui ponta, deşi lumea aceea nu votează în românia, nici nu mă miră. acesta e stilul lui băsescu, iraţional, distructiv. în 1990, ca ministru al transporturilor, a dat afară pe inginerul mănucu pt că acela încercase să oprească la craiova garniturile de tren cu mineri. pe ce motiv? pe motiv că a pus în pericol integritatea clădirii gării craiova, în context mineresc. în 1999, acelaşi băsescu în aceeaşi funcţie de ministru, a aruncat în aer valea jiului la propriu, adică cu explozibili adevăraţi, nu cu vorbe, ca să obstaculeze acelaşi acces mineresc.
este un exemplu din care se vede şi consecvenţa băsesciană şi de ce porniri iraţionale poate fi în stare la o adică.
Nu e bine, trebuie să reamintesc că democrația prevede ca cei aleși să-și ducă mandatul până la capăt (excepțiile sunt mai ales cele ce țin de crimă).
RăspundețiȘtergereAtenție la rădăcină: Ponta nu este ales, ci numit.
Ceea ce este interesant, este că se face apologia ca cel ales să fie dat jos oricând și oricum, iar cel numit să conducă nestăvilit.
eu vb de alegeri parlamentare.
RăspundețiȘtergeredar se poate vb si un watergate romanesc, daca vrei.
George, observ cu surprindere ca blogul tau devine cateodata un loc de dat cu capul al basistilor incurabili sub aparenta de angeli radiosi. Chiar asa, atentie la radacina> Ponta e numit in baza unei majoritati parlamentare, iar cel alea tot in baza aceleiasi majoritati parlamentare si daca merita din plin cum e cazul nostru poate fi propus pentru...aut!!
RăspundețiȘtergerepractic maieutica.
RăspundețiȘtergeresi propovaduiesc botezul la watergate
usl ist tampit ce esti
RăspundețiȘtergere