marți, 17 septembrie 2013

cum merg lucrurile în românia

fiind recent transplantat şi eu (transplant medular, 24 aprilie 2013), n-aş vrea să mai aud, ca singur argument în favoarea actorului alexandru arşinel, faptul că este persoană publică etc. dacă aşa a gândit şi medicul care i-a transplantat rinichiul, medicul acela şi-a încălcat jurământul.

2 comentarii:

  1. E foarte trist ca suferinta, durerea si saracia, au ajuns sa fie direct proportionale cu rautatea si prostia, a se vedea invocarea persoanei publice a oricarui pacient. Spui ca Arsilel n+ar fi trebuit sa beneficieze de criteriul celebritatii pentru a fi eligibil si apt de bisturiu, dar tu insuti stii f. bine cat de mult conteaza orice criteriu subiectiv in mobilizarea prietenilor, institutiilor si a empatiilor in general cu scopul rezolvarii unei situatii limita, disperate. Asa ca treaba e mai complicata si greu de pus in balantele omenesti atat de contradictorii. Oricum, n-as vrea sa apuc vremea, f. apropiata dealtfel, cand ne vom bate in piata publica pentru un rinichi, un ficat si o inima...in plus! Asta cu conditia ca atunci, macar unui singur om sa-i mai bata cumva o inima-n piept!

    RăspundețiȘtergere
  2. spun ca unii asteapta ani de zile sa fie transplantati si cand apare o posibilitate sunt dati la o parte in favoarea altuia care nu era urgenta.
    despre mobilizarea prietenilor m/am spus nimic.
    treaba e complicata, de/aia am si ezitat sa scriu de la inceput despre caz, dar sa nu uitam ca arsinel nu facea nici dialize, unde era urgenta? altii fac dialize ani in sir.

    RăspundețiȘtergere