miercuri, 21 martie 2012

noi, demagogii

nu mai avem ziarişti independenţi, asta e clar. avem ziarişti care critică puterea şi aproape numai puterea, la antena 3, şi ziarişti care critică opoziţia şi numai opoziţia, la b1. să critici puterea e normal. să critici opoziţia e anormal. nu opoziţia decide ce se întâmplă în ţară. 
de ex. să critici opoziţia că boicotează puterea în parlament, cu argumente de genul noi v-am trimis acolo ca să munciţi, nu să chiuliţi! e o demagogie cu sorgintea în comunism. care noi a trimis partidele din opoziţie în parlament? noi, adică andreea pora sau robert turcescu? au votat ei pnl sau psd? 
nu. parlamentarii opoziţiei au fost trimişi în parlament de milioanele de români care voiau altceva decât pdl, pe aceia îi reprezintă şi în faţa lor au de dat socoteală. acei români se simt bine reprezentaţi de parlamentarii care boicotează puterea actuală. dacă ar fi putut s-o oprească să taie salariile, s-o oprească să dea legi proaste precum legea învăţământului sau codul muncii ar fi fost şi mai bine. dar milioanele de români aşteaptă ca opoziţia, o dată venită la putere, să abroge acele legi.

Un comentariu:

  1. Aşa este, dar USL să fie consecventă în tipul ăsta de protest. E singurul mod de a protesta potrivit pentru clica marinarului. Dar să meargă până la capăt, până la toamnă, să nu poată da ăia niciuna din legile lor criminale până nu aduc şi mutilaţii pe targă din spitale.

    RăspundețiȘtergere