miercuri, 9 martie 2011

de pe facebook

Ion Burhan a lăsat un comentariu la albumul foto:
 sunt lucruri din realitatea imediată ce nu pot fi catalogate drept reale stăteam la librărie cu laptpul deschis la profilul tău pe facebook si vine o doamnă cu chip renascentist acesta e domnul meu de română de la sălcioara am rămas uimit şi ce părereaveţi despre el aaa păi era un domn foarte sensibil dar foarte puternic strong nu ştiu cum să vă spun să înţelegeţi şi doamna incredibil de drăguţă făcu un gest bărbătesc ce mă bucur să-l mai revăd e foarte spiritualizat cu barbă ca preoţii normal zic eu acum e la şcoala de popi avea el aşa ceva ca o credinţă cum să vă spun dar n-o arăta nimănui se vedea că se gândeşte mereu la ceva cum să-i spun că vă numiţi că chiar am să-i transmitasta pe mine mă chema georgescumariana dela moara nouă aşa să-i spuneţi mă ştie el sigur acum sunt măritată la lunguleţu pun cartofi şi varză dar mi-a venit iar dor să învăţ sunt la seral dar nu mai e ca înainte domnu te lua tare de tot dar apoi era foarte de treabă era prieten cu domnu de matematică cred că şi el se gândea la ceva să-i spunţi neapărat de mine îă zic ăi zic cum să nu azi e ziua bărbaţilor cum aţi zis puternici 


6 comentarii:

  1. un comentariu mai detaliat, puck...
    asa, pot sa inteleg orice

    RăspundețiȘtergere
  2. voiam să spun că ce frumos a vorbit georgescumariana dela moara nouă despre tine, care acum pune varză şi cartofi şi are viaţa ei şi tot îşi aminteşte de domnu de română.

    eu mai cred că atunci când ceva urât se întâmplă pe o parte, vine mereu ceva bun să contrabalanseze. că aşa e în universul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  3. ok, asa intelesesem, dar avem o oarecare doza de paranoia, oamenii in general.

    da, textul fetei are un farmec involuntar, sau poate voluntar, stiu eu, mi/o amintesc, s/a maritat pe la 14 ani, imediat dupa capacitate sau ce mai era atunci.

    "avea el aşa ceva ca o credinţă cum să vă spun dar n-o arăta nimănui se vedea că se gândeşte mereu la ceva" asta suna bine pt un scriitor, caci fata nu cred ca vedea in mine un predicator sau ceva

    RăspundețiȘtergere
  4. mor dupa expresii din astea perifrastice din limbajul putin cultivat si putin constient
    "se gândea la ceva" = era interiorizat, dar prima suna excelent pt mine, a doua banal.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt paranoica:D

    ei, dincolo de limbaj, fata a înţeles atunci destule.

    RăspundețiȘtergere