sâmbătă, 11 iunie 2011

gust de cireşe

mănânc cireşe şi scriu pe blog că mănânc cireşe. nu ştiu dacă interesează pe cineva.
dar că respir aer de vacanţă interesează.
ultima săptămână de dinaintea vacanţei de vară are gust bun. elevii spun că ai fost cel mai bun profesor al lor, deşi câte n-ar fi de zis. dar sentimentul vacanţei nivelează ce a fost şi rămâne doar ce este acum, o aşteptare plăcută.
noi, cei din ţara asta, ne pricepem mult la aşteptat. toate generaţiile au aşteptat ceva. bunicii, să vină americanii, părinţii, să ajungă pe treapta cea mai înaltă a omenirii, anume socialismul multilateral dezvoltat, tinerii aşteaptă să le dea ue nivel de trai.
dar vacanţa au aşteptat-o cu toţii, iar cei care s-au făcut profesori de-aia s-au făcut, pt că nu puteau fără vacanţă. iar cei care nu s-au făcut de-aia îi urăsc pe profesori şi le taie din salarii, fiindcă îşi amintesc că în şcoală cel mai mult le plăceau pauzele.
ce bine e în vacanţă, şi vacanţa de vară nici n-a început încă!

6 comentarii:

  1. Unul dintre cele mai sigure lucruri este că are să vină vara, în rest totul este relativ, ca şi socialismul multilateral dezvoltat sau nivelul de trai din UE; de ce trebuie să aşteptăm, să fie dorinţele de vină?

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate, si mie imi ajunge deocamdata cel putin ca vine vara
    cu trenul din franta

    RăspundețiȘtergere
  3. e de rau? eu folosesc "prea" cand e de rau...

    RăspundețiȘtergere
  4. Până azi te-am pizmuit şi eu, să ştii. Nu pentru că pauzele mi-au plăcut cel mai mult la şcoală şi nici pentru că ai vacanţă când eu nu am, aşa cum ai putea crede. Te-am pizmuit pentru cireşe.

    De azi mănânc cireşe şi scriu la tine pe blog că mănânc cireşe şi eu. :D

    Vacanţă frumoasă şi gustoasă ca o cireaşă care plesneşte, zemoasă, între măsele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. recunosc ca am fost un pic rautacios :)

    RăspundețiȘtergere