miercuri, 13 iunie 2012

cuiul lui pepelea vorbeşte

s-a schimbat guvernul, s-a modificat configuraţia putere-opoziţie, s-a înnoit administraţia locală, numai tb a rămas ca un cui de care îşi agaţă unii ultima speranţă de pleaşcă politică.
obişnuiţi să fie scutiţi de efort, să lase totul în seama marinarului fără vapoare, pedeliştii speră că tb va mai scoate o şmecherie ceva, încât să întoarcă mortul de la groapă şi să-l învie.

mortul nu învie cu lecţii de învăţământ politic, singura formă de studiu în care se vede că are încredere, cum speră tb . chiar acum el învaţă poporul, despre care are părerea fermă că e tâmpit, cum e cu europa şi de ce are voie doar el acolo.
adrian năstase mergea în europa, tăriceanu mergea, boc nu.
să ni-l propui pe boc drept model, pe ce lume trebuie să fii?

zombi.

2 comentarii:

  1. Nu, tb nu mai poate nimic, s-a înecat, simplu și in memoriam poate vă uitați pe stradă, dacă vedeți vreun miner fotografiați-l nimeni nu mai crede că au existat astfel de vremuri, poporul acesta are memoria scurtă, repetă fatidic evenimentele, când inflația-l va spulbera va pune mâna la gură, nici măcar nu va sufla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare natiune isi merita conducatorul. Sau capitanul. Sau ce-o fi. Cel putin asa se spune. Se pare ca l-am meritat pe Basescu. pe Iliescu si Ceausescu.

    RăspundețiȘtergere