joi, 21 iunie 2012

de ce n-o să fiu niciodată colonel

nu l-am votat niciodată pe iliescu, nici când a fost în finală cu vadim tudor, când n-am mai votat deloc. pe băsescu, din păcate, l-am votat în 2004, nu pt că vedeam în ochii lui ceva luminos, ci pt a mă opune lui năstase.
iar acum năstase e arestat şi nu înţeleg din tot ce văd şi citesc de ce. care e acuzaţia.
pt că eu mă gândesc întotdeauna când e acuzat cineva, cine ar mai putea intra în aceeaşi boxă a acuzaţilor. aşa mi se pare mie normal. din contră, dacă, pt aceeaşi faptă, unul intră la puşcărie, iar altul zburdă nepăsător, îmi ţiuie lumea în creier, este sfârşitul lumii raţionale.
traian băsescu este specialist tocmai în asemenea unicate:
mapa profesională. unic beneficiar, norica nicolai.
pbl cu lucrarea de doctorat. unic beneficiar, victor ponta.
bani pt campanie. unic beneficiar, năstase.
eu aş vrea să fie cercetate toate mapele profesionale, toate doctoratele şi toate campaniile electorale, dacă vrem adevărul.
pe mine n-o să mă facă nimeni colonel, dacă gândesc aşa, ştiu.

5 comentarii:

  1. Corect articolul. Stati linistit, eu sunt soldat, voi raporta imediat pe blogul meu ca vreau sa fiu colonel. Dar, daca tot s-a deschis cutia pandorei, apoi sa facem liste si sa fie toti condamnati. Adica Nastase a facut campanie pe banii nostri, iar Basescu a facut pe-ai ma-sii de la Basarabi, Iliescu pe-ai tigancii de la Oltenita s.a.m.d. Trebuie hotarat, cine are mai mult de un milion de euro in Elvetia si nu poate dovedi provenienta lor sa plateasca. Iar aia, ca Nastase, care au in jur de un miliard, la mititica cu ei, cu cacofonie cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tovarasul turcescu spune ca a fost facut cu forta colonel. :))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi, da! Colonel nu poţi fi făcut decât cu forţa. Abia general vei fi făcut cu voia ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. colonelului trebuie să-i spună cineva că efectele militare sunt ceva, iar efectivele altceva. el s-a dezbrăcat spunând că scoate efectivele de pe el. ca supliment a arătat curul telespectatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut scena, pana si ciocanitoarea pora era jenata. :)))

    RăspundețiȘtergere