sâmbătă, 30 iunie 2012

ia de la băsescu un plagiat!

nu ştiu ce înseamnă 85 de pagini copy-paste într-o carte de peste 300 de pagini. dacă ar fi vorba de o lucrare de critică literară, un studiu, aş bănui că sunt citate din autori sau referinţe critice. luaţi o istorie a literaturii române.
fiind vorba de o teză de drept internaţional, habar n-am.
trebuie să-şi dea cu părerea persoane de specialitate, şi acelea să fie neutre politic.
comisia care s-a pronunţat este condusă de un fost ministru pedist. care a fost, culmea ipocriziei, şi el acuzat de plagiat.http://www.cotidianul.ro/mircea-miclea-acuzat-el-insusi-de-plagiat-da-verdictul-in-cazul-doctoratului-lui-ponta-187312/

agitatorii pixelului albastru, care ne făceau pe toţi tâmpiţi pt că vedem cum băsescu îi dă o carabă unui copil, când ei nu văd nimic, acum ne obligă să vedem ce văd ei. dacă e plagiat, să spună alţii, nu ei.

şi, chiar şi aşa mă întreb cu oarecare amărăciune: dacă băsescu e preşedinte, ponta de ce n-ar fi premier? că e aceeaşi ţară...

3 comentarii:

  1. de ce exagerați, chiar știți mai bine decât mine ce-i un plagiat, încercați să scăpați de povara unei întinse Câmpii Române, să depășiți Balcanii, să vă dau un link?
    http://media.tvrinfo.ro/other/201206/oglinda-vp-2003-teza_94614100.pdf
    habar n-am cine-i acest Ponta, ooo! îmi amintesc; un politruc, un nimeni în fața oamenilor de cultură ce reprezintă România, apropo de o 100 de ani de Celibidache pe acest pământ.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu exagerez. zic doar sa se pronunte niste specialisti.

    si sunt total impotriva exploatarii politice a situatiei de catre basescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma sperie oamenii cu certitudini de felul lui Scorchfield, asa, dupa ureche. N-as face nici o antiteza atat de taioasa intre oamenii de cultura si ceilalti, trogloditii. Sunt sigur ca intr-o lume condusa de intelectuali(discutie veche!) ar fi destule situatii in care am inlocui canalia politica cu canalia culta, cu staif! Dincolo de educatie, instructie, nivel cultural, cred ca se afla bunul simt nativ si masura.

    RăspundețiȘtergere