luni, 17 februarie 2014

oameni și șobolani

un idiot anonim comenta pe un site de sport că victoria de la doha a simonei halep n-ar valora nimic pt români pt că halep nu e nume românesc.
idioți din ăștia naționaliști, daciști, sau neolegionari au prea multă libertate de exprimare într-o țară cu legi democratice, dar care respinge extremismul politic.

alt idiot, înainte de finală, pronostica o înfrângere a simonei pe motiv de blat aranjat de ea cu casele de pariuri. ăsta e tipul de idiot cu sufletul otrăvit deja, chiar tânăr fiind, de neputința lui și de succesul altuia. lumea lui miroase a căcat pt că trăiește într-o hazna.

3 comentarii:

  1. Bine punctat! a fi idiot a devenit, la noi, o meserie care se învaţă uşor.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca e meserie. este o atitudine, "dacă tot am voie sa comentez, păi atunci să vomit tot din mine"asta vine si din cultura agresiva,rurala, si din anticultura violentei de limbaj prezenta in media

    RăspundețiȘtergere
  3. Există asemenea tâmpiţi?! Doamne, în ce lume trăim! Noroc că fata asta e puternică psihic şi nu va lua în seamă asemenea cretini.Pentru ce s-ar face un blat la asemenea nivel? Or, fata asta e curăţenia întruchipată. Că nu e româncă verde?! Hm! Eu n-am auzit de americani s-o acuze pe Serena Williams că ar fi africancă...

    RăspundețiȘtergere