marți, 15 octombrie 2013

viitorul şi trecutul sunt a lumii două feţe

ce a fost ieri
ieri privatizarea cfr s-a încheiat cu un eşec. nu cred că le pare rău multora, poate doar lui gruia stoica şi poate lui tb, prietenii ştiu de ce.
în fond compania nu mai este în prezent pe pierderi, de ce să mai fie privatizată? pt f mulţi români privatizarea înseamnă şomaj, reduceri de activitate, ruine industriale şi, cu f puţine excepţii cum sunt uzina de autoturisme de la mioveni, combinatul de la galaţi, petromul etc, chiar asta a şi fost.

ce va fi azi
azi toată lumea va fi cu ochii şi cu mintea la echipa naţională de fotbal.
cred că în urma rezultatelor de azi romania va merge la baraj. nu cred că olandezii vor fi în stare să joace atât de prost încât să-i bată turcii. îmi amintesc că la un turneu final european din deceniul trecut olandezii erau interesati să piardă un meci cu romania pt ca astfel ieşea din cursă un adversar mai puternic, italia cred, dar n-au putut să joace aşa de prost încât să-i batem noi. iar astăzi olanda nu este interesată să piardă.
dacă m-ar întreba cineva care a fost echipa mai bună, a romaniei sau a turciei, aş spune clar că a turciei. nu e vb numai de golaveraj, dar şi de scorul realizat prin totalizarea meciurilor directe, romania 1 - 2 turcia, dar mai ales de faptul că pe teren s-a văzut diferenţa de joc.
dar... mai trebuie şi noroc, de data asta el a fost cu noi, nu cred că va mai fi la fel şi la baraj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu