joi, 24 martie 2011

fregată second-hand, ştire de primă mână

războiul a început, dar noi acum scoatem fregata şi vom apărea surprinzător şi decisiv în toiul luptei, peste vreo lună, să înclinăm sorţii războiului.
fregata noastră second-hand n-are rachete, n-are gloanţe, dar ce contează? numele măriei sale nu e destul tun? vorba ceea,
trag un glonţ, trag zece, duşmanii picau seceraţi,
păi stai, dom'le, de încărcat când încărcai?
păi ce, mai aveam timp?

aşa şi fregata noastră second-hand, va înclina balanţa cumva, în caz că nu se termină totul până atunci. măcar va oferi o ţintă mai accesibilă libienilor şi tot e ceva. vorba ceea,
unde s-a dus flota, merge şi fregata.

aa, dacă aveam şi noi nişte f 15 second-hand! şi nişte kamikadze! dar asta e când n-ai ce-ţi trebuie la timpul potrivit.

în iaşi au tramvaie elveţiene second-hand. şi nu se cunoaşte? majoritatea populaţiei n-a păţit nimic, doar ici-colo nişte automobilişti au fost striviţi cu automobile cu tot.

dar n-a fost o ştire de prima mână? a fost. staţi că vedeţi fregata ce face...

5 comentarii:

  1. Eh, la razbel e ca-n sport, important e sa participi. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. In cazul tramvaiului , vatmanul era un recidivist notoriu ( 5 accidente cu tramvaiul si amendat de 3 ori pentru exces de viteza cu automobilul ) si s-a dovedit ca nu a franat la timp . Tramvaiul n-a fost de vina. Plus ca tramvaiele erau donate de elevetieni , deci zero cheltuieli . Fregata a costat milioane bune . Eu inca mai sper sa se defecteze fregata cumva si sa nu ajunga pe acolo .

    RăspundețiȘtergere
  3. înţeleg. e doar o coincidenţă că avem fregate, tramvaie şi (vom avea şi ) avioane second-hand. e un joc de societate, cine nu e gata, că pleacă fregata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu as desfiinta armata , asa cum a facut Costa Rica .
    Cine are curaj sa atace o tara fara armata ? Nimeni !
    Dar vor sari vadimii si ne vor explica prin urlete ca nu e bine sa nu ai armata .

    RăspundețiȘtergere