joi, 20 octombrie 2011

lăsaţi-l liber, că e simpatic!

în filmele cu salvatori, gen salvaţi soldatul ryan, satisfacţia spectatorului e aşteptată la final, când se împlineşte dezideratul.
până atunci, peripeţii peste peripeţii, o mulţime de secundari îşi pierd viaţa pt a o salva pe a eroului principal. dar ce contează? în filme nu interesează decât ce i se întâmplă superstarului.

dar şi în viaţă e la fel, dacă ne uităm la câţi inşi, avocaţi, lătrăi, dătători cu părerea, se străduiesc să-l scape de puşcărie pe şerban huidu, să-i dea drumul pe şosele din nou, să facă terci loganurile cu jeepul lui.

imaginaţi-vă scenariul invers: huidu în logan, storcit pe asfalt de un jeep. şi acum ascultaţi-i în imaginaţie pe lătrăii de la tv.

6 comentarii:

  1. Sincer , eu n-as vrea sa am in preajma oameni care vor ca ucigasul asta sa scape nepedepsit.

    RăspundețiȘtergere
  2. te înţeleg perfect. când intri în depăşire într-o curbă fără vizibilitate, cu 100 km pe ora, la volanul unei maşini puternice, eşti criminal, nu şofer

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare chiar merită atâta atenție sau se dorește o lecție pentru ceilalți, și dacă lecția iese prost, șoferul liber: vinovați sunt morții!

    RăspundețiȘtergere
  4. scorchfield, merita atenţie cum in romania sunt scoşi nevinovaţi criminalii de pe şosele, turnătorii la securitate, şpăgarii din vămi care cotizează la partid, hoţii care numără voturile în parlament dar şi în secţiile de votare, în fine, merită atenţie totul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt obosit de atâta atenție distributivă, îți dau dreptate, dar personal mă îndrept spre alte tărâmuri; vina mea, atenția ta! :)

    RăspundețiȘtergere