marți, 31 iulie 2012

preşedintele absenţilor

fie în viaţă, fie morţi, fie plecaţi din ţară, fie indiferenţi, puţin peste 50% dintre români, cei care n-au votat la referendum, sunt consideraţi oastea sa de strânsură de către preşedintele rejectat de români.

preşedintele rejectat luptă împotriva părţii active a societăţii, cea care se prezintă la vot şi-şi exprimă opţiunile întotdeauna, în numele celor care nu votează niciodată, sau nu vor mai vota decât în rai sau în iad.

pe cât de straniu pt unul care abia cu câteva zile în urmă spusese că n-o să fie aşa de laş, pe atât de jalnic, pt că mai e unul ce revendică şi el voturile absenţilor: domnu dan, de la otv. 


dacă tot e să număraţi absenţii şi morţii şi să  vi-i încolonaţi în spate, aveţi grijă la concurenţă, domnu preş. rejectat! 


e pe iuţeală de mână şi nebăgare de seamă.

2 comentarii:

  1. Vreau fac o propunere absolut serioasă. Să se facă un sondaj de un institut specializat( ce mai contează un milion de euro?!) care să ne lămurească cine sunt absenţii care "n-au votat" pentru dl. Băsescu. Să se ia primii zece ne-prezenţi la urne din cele 18 000 de secţii de votare, să fie căutaţi la adrese şi să aflăm de acolo: cine e mort, cine e în Canada, în Spania sau în Franţa, cine n-a vrut să vină că e pedelist şi e fericit cu traiul oferit de Căpitan, cine n-are carte de identitate, cine e indiferent, cine şi-a pierdut între timp dreptul de a vota, cine a fost pe masa de operaţie duminică etc. Să ne lămurim o dată pentru totdeauna, nu să aflăm că ăia care au stat acasă n-au vrut "lovitura de stat"...

    RăspundețiȘtergere