marți, 7 februarie 2012

cică

o soluţie e să scriu iarna secvenţe care se petrec vara, şi invers. astăzi chiar aşa am făcut şi mi-a plăcut, dar nu mai postez textul pt că nu se înţelege mare lucru din fragmente mici. şi, în plus, vulnerabilitatea.

dintre ştiri, mi-a atras atenţia cum a scăzut târgoviştea în cei 22 de ani, de la o sută de mii de locuitori la şaptezeci şi ceva de mii. dramatic, mai ales într-un judeţ cu 74 la sută populaţie rurală. oraşul a mai trecut prin perioade de depopulare, n-ar fi ceva nou. dacă n-ar mai fi nici capitală de judeţ, cum plănuieşte ăla, ar deveni un orăşel prizărit, cu o universitate de stat unde faci ce facultate vrea muşchii tăi.

cică ar fi căzut guvernul boc.

se poate, e mare frăsuială, cum se mai întâmplă în ţărişoară când bagă la promoţie tigăi teflonate ori posturi de miniştri şi secretari de stat. noul boc e un intelectual de aceeaşi vârstă cu originalul, deranjat o leacă din drum în 1989, pe când era în comitetul central al utc. omul, înţeleg, intră prin partide când are nevoie, şi iese imediat ce nu-i mai trebuie. e candidatul.

5 comentarii:

  1. explicaţia e simplă: boc, fiind mic de constituţie, a făcut un zgomot mărunt, boc, boc, boc, punct.

    RăspundețiȘtergere
  2. A făcut un zgomot mai uşor, de exemplu moc-moc-moc...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce penibile sunt comentariile referitoare la defectele fizice ale lui Boc. Golăneală ca în curtea şcolii. Deh, că intelectualii de Bucureşti îşi pot permite orice.

    RăspundețiȘtergere