joi, 12 iulie 2012

antiboicot

da, legea referendumului poate fi discutată în parlament, cvorumul de 50% poate fi inclus ca obligaţie de validare,  cu următoarea completare:
nu este obligatoriu ca acest cvorum să fie asigurat doar de una dintre părţi, respectiv doar de cei care votează, să zicem, da.
dacă cealaltă parte nu participă la vot, această atitudine trebuie considerată un boicot.
boicotul unui referendum nu poate fi validat ca victorie.
în situaţii de acest gen, cvorumul nu mai trebuie să fie obligatoriu, iar rezultatul să fie omologat aşa cum iese din urne.

n-am pus cifre şi procente, pt că nu e treaba mea.

5 comentarii:

  1. Domnule Geacăr, asta e o chestie de logică în general, de logică politică, în speţă. Dar, unde dracu ne trezim? Suntem în România!

    RăspundețiȘtergere
  2. V.I. NINEL sau ...invers!12 iulie 2012 la 20:09

    Intr-adevar, in Romania, cu o Curte incropita din toate ciurucurile ograzii.

    RăspundețiȘtergere
  3. legea asta va fi discutata in parlament, usl trebuie sa/si apere punctul de vedere ca de/aia are majoritatea

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, numai ca usl sta prea atenta si parca speriata de gura si mofturile matusii Europa careia ii pica foarte bine asa zisul "caz Romania" pentru a pune surdina si a trece neobservata propria-i buimaceala si lipsa de viziune. Daca Parlamentul nu pune "piciorul in prag" o sa cadem pe termen lung, fara iesire, in marota asta nenorocita: vezi, doamne, nu cumva sa suparam nasurile subtiri ale doamnelor Merkel si Reding.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George,pe surse, se zice ca dupa discursul lui Antonescu, Baros(o)i-ar fi spus Presedintelui Consiliului European urmatoarele: Herman, in apa "tare" in van rom pui!!!

      Ștergere