marți, 24 iulie 2012

referendum facultativ = cvorum facultativ

aştept ca victor ponta să le scrie europenilor despre decizia lui băsescu şi a acoliţilor lui de a boicota referendumul, dar mai cu seamă aştept comentariile lor, în special al d-nei merkel şi al d-lui barroso. de comentariile acelea depinde şi modul de interpretare a rezultatului de la referendum.

8 comentarii:

  1. Eu sper sa se prezinte toata lumea la referendum indiferent de ceea ce voteaza

    RăspundețiȘtergere
  2. Rationamentul tau e perfect logic. Ce te faci insa ca logica s-a inventat in Elada iar astazi, urmasii lui Demostene si Aristotel cer bani grei s-o imprumute nemtilor. Nemti care nu vor cu niciun chip sa paraseasca rigiditatea si preceptele monadei leibniziene. O curvasarie paneuropeana pe care Parlamentul Romaniei, in cazul invalidarii referendumului, e dator s-o ignore daca nu s-o combata de pe pozitia celui mai legitim factor de decizie. Pentru individul cu b. mic, nu trebuie sa existe cale ori pretext de intoarcere!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca ceva : nu trebuie uitat ca individul cu b. mic, in campanie, a mai incalcat de cateva ori Constitutia. Aceeasi logica ne spune ca lipsa rusinii triplata de o imensa ticalosie se poate trata, de ce nu?, cu o noua suspendare, deci cu un nou Referendum! Da, spre hazul unora si disperarea altora de pe cuprinsul pudibondei, buimacei Europe.

    RăspundețiȘtergere
  4. ccr a decis ca referendumul poate dura mai multe zile si ca la final parlamentul e cel care decide pasii de urmat. ramane ca prezenta la vot a celor care vor vota da sa fie consistenta si astfel smecheria cu boicotul va fi demontata.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, si in situatia asta o ordonanta a guvernului care sa stipuleze ca votul se intinde pe 2 zile ar fi de neatacat.
    PS. ai observat desigur ca vizita neasteptata dar inspirata la Vila Dante il plaseaza deja, de viu, langa imaginea lui Ceausescu. O chestie bine tintita, o lovitura care nu poate ramane fara impact.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va pierdeti timpul oameni buni, duminica o sa fie vreme de picnic.:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti foarte, foarte inteligent mr. Hyde. Si sclipitor cum esti probabil in lumina carbunilor de gratar, o sa-ti iasa picnicul pe nas si pe alte orificii!!

      Ștergere
  7. Lol, dar cu cat patos revolutionar infierati, tovarase (S)talin.:

    RăspundețiȘtergere